Quantcast

Integritetspolicy

Pizzeria Rosmarins integritetspolicy förklarar hur de skyddar kundernas personliga information och hur data samlas in för att förbättra kundupplevelsen.

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://pizzeriarosmarin.se.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

 

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vad vi samlar in och sparar

När du besöker vår webbplats spårar vi:

  • Sidor du har tittat på: vi använder detta för till exempel webbplatsbesöksstatistik och användarbeteende
  • Webbläsaranvändaragent: vi använder detta för ändamål som att skapa diagram över vyer, mest använda webbläsare, etc.
  • IP-adress

Vi samarbetar med Microsoft Clarity och Microsoft Advertising

Vi samarbetar med Microsoft Clarity och Microsoft Advertising för att fånga hur du använder och interagerar med vår webbplats genom beteendemätningar, värmekartor och sessionsuppspelning för att förbättra och marknadsföra våra produkter/tjänster. Användningsdata för webbplatsen samlas in med hjälp av cookies från första och tredje part och andra spårningstekniker för att fastställa populariteten för produkter/tjänster och onlineaktivitet. Dessutom använder vi denna information för webbplatsoptimering, bedrägeri/säkerhetsändamål och reklam. För mer information om hur Microsoft samlar in och använder dina data, besök Microsofts sekretesspolicy.

Adress:

Svetsarvägen 1, 176 73 Järfälla

Telefon:

08-583 552 29

Öppettider:

Måndag-Söndag:
11:00 – 21:00

Copyright © 2014 - 2024 Pizzeria Rosmarin. Alla rättigheter förbehållna. | Integritetspolicy

Du kan inte kopiera innehållet på den här sidan